top of page
IMG_0090.png
IMG_1277.jpg
DSC_7628 (2) - kopie.jpg

Herenmasseur

In mijn stijlvolle massageruimte is alles aanwezig voor uw algemeen comfort en welbehagen. Ik ontvang u graag in een warme, huiselijke en familiale sfeer.  Selecte muziek, min. 24 graden, geur van etherische oliën, sfeerlicht en kaarsjes zorgen voor de totaalbeleving. 

Zoals iedere masseur heb ik mijn eigen stijl.  Met passie  geef ik mijn massages op een manier zoals ik ze zelf weet te waarderen.

Mijn massages zijn zacht en sensueel,  niet hard en pijnlijk.

Ze zijn liefdevol, intiem en soms erotisch (zie Tantra) doch NIET seksueel.  Mijn aanbod is vooral diep relaxerend.

Mannen die seksuele diensten zoeken verwijs ik door naar de 'escortboys'

Counselor

Ben je homo, bi of hetero met gemengde gevoelens ... EN heb je hieromtrent onopgeloste problemen, emotionele blokkages, onderdrukte gevoelens, levensvragen, spanningen of zorgen ?

Misschien heb je nood aan een discreet luisterend oor en wil je graag praten over een minder voordehandliggend gespreksonderwerp?

Ik ben uw gespecialiseerd Councelor voor homogerelateerde problematieken. Na jarenlange expertise heb ik mijn eigen werkmodel ontwikkeld.

Tantrameester

Wil je graag een intense erotische massage, ik heb vele jaren ervaring als Tantra masseur.

Reeds vele jaren specialiseerde ik mij in de Tantrische massages. Slechts weinig professionele masseurs kunnen een echte authentieke Tantra massage bieden. Verwar Tantra massage niet met sex. Een Tantra massage is zeer sensueel, intiem en erotisch, doch verwacht geen sexuele daden. Door de vele ervaring ben ik een meester in de Tantra kunst.

Massyvo

bottom of page