top of page

TANTRA 

Bij veel mannen spreekt het tot de verbeelding. Velen denken direct aan seks. Doch ook al is de grens dunnetjes, een echte originele Tantra is extra sensueel, zeer intiem en erotisch... maar niet sexueel ! Voor een tantra sessie zijn we beiden naakt. Tantra heeft tot doel je open te stellen voor een diepere ervaring van jezelf. Hierdoor versterkt je bewustzijn, krijg je een rijker gevoelsleven en kunnen uw erotische belevingen sterker worden. Energiebanen worden rijkelijk gestimuleerd.

Tantra bied ik aan in zijn meest authentieke vorm : op een Futon. Dit is een Japanse matras op de grond. Als ontvanger ben je meer geaard, heb je meer ruimte en ervaar je meer comfort. Als masseur krijg ik de kans om andere technieken toe te passen. Vooral body2body brengt de Tantra tot een intiemere ervaring, een hogere sensuele dimensie.

Tantra ... let wel !

  • Onberispelijk hygiëne gevraagd en geboden !

  • voor Tantra ben je min. 18 jaar en max. 65 jaar.

  • je bent fysiek fit en in goede gezondheid 

  • Tantra is erotisch maar geen sex, ik bied geen sexuele daden ! (NIET likken, zoenen, pijpen, neuken !)

 

Je kan een keuze maken tussen  TANTRA massage   of de  knuffel TANTRA

Voor uw eerste Tantra ervaring bij mij raad ik de Tantra Massage aan. Wil je dan nadien verder groeien in Tantra, dan is de "Knuffel Tantra" de ultieme sensueel-erotische beleving.

TANTRA massage

IMG_0736.jpg

Bij een Tantra massage masseer ik het gehele lichaam, ook intieme delen en erogene zones krijgen de nodige aandacht.

Het perineum (gebied tussen de anus en de genitaliën) en de 'genitale chakra' worden mee gemasseerd.  Het perineum is een vaak overgeslagen spot bij massages. Vanwege het taboe worden deze erogene zones niet vaak meegenomen, terwijl net daar de meest leuke en sensuele plekken van de man herbergen. Ook de poep krijgt bij een Tantra massage extra aandacht. Heel vaak bevinden zich daar veel spanningen en stress. Ik masseer tussen de billen, ook de anus.

Tantra is heel teder en liefkozend van aard. Op een integere wijze wordt fysiek contact gemaakt, en creëren we een lichamelijke verbinding.  Body2body masseren is een belangrijk deel van deze massage. Met heel mijn lichaam, masseer ik heel uw lichaam, zowel uw achterzijde als uw voorzijde.

Tijdens de tantra ben je als gemasseerde niet noodzakelijk enkel passief ontvangend. Een beperkte actieve rol is toegestaan, maar niet verplicht. Als je daar zin in hebt en je daar goed bij voelt, mag je de masseur aanraken of strelen.  De meeste mannen vinden dat leuk of opwindend en het versterkt hun totaalbeleving.  

Bij een tantra massage leggen we nadruk op een rustige en diepe ademhaling, op die manier vitaliseer je uzelf.

Tijdens deze erotische massage kan een spontaan orgasme of plotse ontlading voorvallen,... dat is geen probleem.

Een manuele happy-ending bied ik aan als een mogelijkheid, maar is bij voorkeur niet uw focus.

80 min a 130 € / 100 min a 150 €  / 120 min a 170 €

KnuffelTANTRA 

Voor mannen die reeds mijn "Tantra Massage" kennen en die graag iets verder willen gaan bied ik de "Knuffel-Tantra".  Samen naakt gaan we verder in Sensualiteit.

Tijdens een Knuffel-tantra omhels en streel ik je. Die streling is soms sensueel, soms erotisch. Het voelt zeer intiem aan. Op een romantische en passionele manier maken we intens verbinding door wederzijdse tedere aanrakingen en knuffels. De aanraking is soms zacht, soms stevig.

Bij deze Tantra krijg je veel meer de kans zelf actiever te zijn. Je krijgt meer de gelegenheid om mij als masseur aan te raken en indien je dat wenst, mag jij ook mij ontdekken, verwennen en masseren. Intieme delen en erogene zones zijn geen taboe. 

Een Knuffel-Tantra is wisselend rustig ontspannend en actief opwindend. Je ervaart warme en oprechte aandacht. We nemen regelmatig wisselende houdingen aan.

Verschillend met de Tantra Massage hou ik minder vast aan een structuur en is er meer ruimte voor uw voorkeuren.  Indien je dat wenst mag je mij uw favoriete houding(en) aangeven. Zowel zittend als liggend knuffelen we elkaar en is er veel Body2body contact.

Selecte muziek neemt ons mee naar een speciale Tantra beleving. 

Ook bij deze knuffel-Tantra is indien je dat wenst een 

happy end  (manueel)  mogelijk.

(bij voorkeur niet uw focus)

Dus : Hou jij van een Tantra waarin je zelf ook heel actief mag zijn? Vind je het fijn om intiem body2body te knuffelen met de masseur? Ben je op zoek naar de ultieme sensueel erotische beleving, dan is deze Knuffel-Tantra iets voor jou.

80 min a 150 / 100 min a 170 €  / 120 min a 190 €

IMG_0738.jpg

TANTRA is SAFE !

Ik bied jou sensualiteit en romantiek zonder de verwikkelingen van een relatie.

Ik bied jou erotiek zonder risico's = Saferotic*

*  saferotic = non sex erotic

Erotiek zonder sex betekent : we gaan niet binnen in elkaars lichaam en je  loopt  daarmee geen risico op seksueel overdraagbare ziekten (soa's).

Indien je gehuwd bent of je hebt een vaste partner , weet dan dat Saferotic Tantra veilig is voor en past in een monogame relatie !

bottom of page