top of page

Therapeutische massages

CUPPING massage

Cuppingmassage is een therapie die stamt uit de traditionele, eeuwenoude chinese geneeskunde en heeft zijn plaats gevonden in de moderne therapeutische en verzorgingswereld.

Het betreft een zeer specifieke massage met een krachtige dieptewerking. Deze massagevorm kan vooral verlichting bieden bij nek, schouder en rugklachten. Spierblokkages, spanningen, stresspunten.

Sinds enkele jaren nogal populair bij topsporter en vooral (zichtbaar) gekend bij (olympische) zwemmers.

Met cups (glazen of kunstof kopjes) creëren we vacuüm op de huid, waardoor de huid en onderliggend spierweefsel omhoog wordt gezogen.  Meteen wordt tijdens deze massagetechniek extra toxines ( afvalstoffen )  aan het huidoppervlakte gebracht waardoor ons lichaam ze veel vlotter kan afvoeren.  Ook wordt doorbloeding extra gestimuleerd en krijgen de spieren terug meer zuurstof.

Na een cuppingmassage zie je duidelijk rode cirkels/bollen op de huid ; deze zijn slechts na enkele dagen en soms pas na een 2 tal weken niet meer zichtbaar (!)

In mijn praktijk integreer ik de cupping in een ‘pure relaxmassage’, zodoende is deze massage vorm zowel fysiek therapeutisch als ook gewoon een stuk heerlijk genieten. Een prima combinatie !

80 min a 90 € / 100 min a 100 € / 120 min a 110 €

  • rugklachten

  • spierblokkages

  • spanningen

  • stresspunten

Holistische massage

  • mentale stress en angst

  • emotionele blokkages

  • balans lichaam & geest

HOLISTISCHE massage

Zit je er een beetje door, heb je kleine of  grotere zorgen ?

Bij deze massagevorm gaan we samen op zoek naar de diepere uzelf. Hierdoor kunnen we eventuele emotionele blokkages, levensvragen, vastgelopen denkpatronen en/of problemen  makkelijker benaderen. (zie ook Counseling) Het verlicht op mentaal niveau stress en angst en helpt u bewuster te maken van uw eigen lichaam in zijn geheel. We proberen lichaam en geest in een evenwichtige balans terug met elkaar te verbinden. Het gehele lichaam wordt gemasseerd, uw gehele    mens-zijn wordt geraakt. (holistisch = whole = geheel)

Ik breng u in de dieper lagen van je bewustzijn en stimuleer je natuurlijke doorstroom van subtiele energieën. Je komt tot een gevoel van diepe fysieke en mentale rust. Meerder lagen worden geraakt.  Soms is dit een heel intense beleving.

Zeer heilzaam : Wie voor de massage rusteloos was, is weer in staat helder te functioneren.

Na een holistische massage voel je u weer lichter, vrijer en zit je beter in je vel. Helder denken en relativeren gaat een stuk makkelijker. Het zelfherstellend vermogen van uw lichaam wordt terug geactiveerd.

Deze massagetherapie is ook perfect geschikt als ondersteuning voor een behandeling bij een arts of eender welke vorm van psychotherapie.

80 min a 90 € / 100 min a 100 € / 120 min a 110 €

bottom of page