top of page

Relax massages

PURE RELAX massage

 

Vanuit de algemeen toenemende vraag om te ontspannen, onthaasten, relaxeren … bied ik mijn Pure Relax massage aan.

Deze massage is gebaseerd op de Zweedse massage, aangevuld met technieken uit zowel de oosterse, energetische, bracchi als uit de spirituele massages.

Het betreft een zachte ontspannende massage van het gehele lichaam (full body) : van uw hoofd en gezicht tot uw voeten en tenen, doch geen intieme delen. Een happy end is als "extra" mogelijk.

De warmte van mijn massageruimte (steeds +24°c), een rustige sfeer, mijn selecte muziekcompilatie, de geur van warme etherische   oliën in combinatie met 2 professioneel geoefende handen bezorgen u een relaxe totaalbeling, "body-soul".

80 min a 85 € / 100 min a 95 €  / 120 min a 105 € / happy end + 10 €

NATURISTISCHE massage

Naturistische massage

Hou je van naakt, naturisme ?  ik bied ook een naturistische massage aan waarbij we beiden naakt zijn. Doch de intenties achter de vraag moeten juist zitten. Want bloot en massage wordt te gemakkelijk met seks geassocieerd.

Voorop staat dat je in de gelegenheid bent optimaal van de massage te genieten. Binnen het naturisme is bloot masseren heel gebruikelijk. Het voordeel is dat de gemasseerde zich ‘gelijkwaardig’ voelt met de masseur. Gelijkgestemdheid maakt het voor veel mensen makkelijker zonder verlegenheid te ontspannen.  Deze massage is zeer sensueel en voor de rest gelijkend  aan de Pure Relax massage. Het volledig lichaam wordt gemasseerd (full body), doch geen intieme delen.

Naakt masseren en gemasseerd worden kan heel fijn en relax zijn… bij de juiste intentie. Een happy end is als "extra" mogelijk.

Dus : Is het voor jou zo dat 'samen naakt met de masseur' als bevrijdend en gelijkgestemd aanvoelt, dan is deze sensuele Naturistische massage iets voor jou !

80 min a 90 € / 100 min a 100 €  / 120 min a 110 € / happy end +10 € 

bottom of page