top of page

Reviews

Holiday Companion     &     Hotel Tantra Night

Johan uit West Vlaanderen - Hotel Tantra weekend - De Haan - B&B Het Zonnehuis

Yves, het was aangenaam om samen te wandelen in Sluis, wat praten en zot te doen op het strand van Wenduine, eten in Ter Doest en 's avonds knus bij elkaar te liggen in de romantische kamer. 👌

Jij geeft me de nodige aandacht en kracht om me gelukkig te voelen. Jij helpt en steunt me waar je kan en zoekt naar oplossingen. Jij bent een lieve, zorgzame en correcte man met een mooie lach.

Dank voor deze twee onvergetelijke dagen.👍

 

 

 

Raf uit West Vlaanderen - Hotel Tantra Night 

Ziezo terug thuis aangekomen na een meer dan genoten, subtiele warmtevolle en energiegevende avond en nacht. Bedankt voor de liefdevolle genegenheid. Zeker mag hier een vervolg aan toegevoegd worden. Warme knuffel Raf

 

 

 

Carl uit Vlaams Brabant  -  Hotel Tantra Night

Dit was een super ervaring. Yves is een fijne integere man met het hart op de juiste plaats. Ik koos ervoor om reeds kort na de middag onze afspraak te maken. In de namiddag maakten we reeds een fikse wandeling, waarbij ik Yves mijn leven wat vertelde. Tijdens ons dineetje hadden we waardevolle gesprekken. Eenmaal in de kamer had ik vlinders in mijn buik. Ik had er echt zin in. Yves vulde de avond met warme sensualiteit en erotiek. Heel subtiel en stijlvol. Ookal was dit onze eerste ontmoeting, toch had ik het gevoel dat we elkaar al langer kenden. Yves voelde mij perfect aan. De nacht was heerlijk. Ik sliep niet veel, ik genoot optimaal van de warmte van deze mooie, lieve naakte man. Bij het ontbijt had ik een zalig voldaan gevoel. Deze ontmoeting was zo mooi ! 

John, bi, uit West-Vlaanderen - Holiday Companion - Relax vakantie Gran Canaria

 

Gran Canaria, twee weken, drie hotels.

We hebben een onvergetelijke tijd samen gehad.

Steeds verliep alles spontaan en relax.  We hebben ons echt geamuseerd : ik herinner me de prachtige lange strandwandelingen, elkaar fotograferen in de duinen, genieten aan het zwembad met een drankje, ‘s avonds lekker uit eten en je gans de nacht bij me te voelen. Je deed me zweven. Je was er steeds voor mij. Dank.

Yves, je bent een aangename, lieve man en perfecte reisgenoot voor mij.

👍👌☯️

Jan uit West Vlaanderen - Hotel Tantra Night : Luxe Wellness Dilbeek (1,5 dag)

Terug met Yves een Tantra Night

Iets na 15 uur waren we in Dilbeek. Het was mooi weer, we hadden een mooie ruime kamer en de wellness was top.  Het was zalig samen in het buitenzwembad, de jacuzzi’s of in  de verschillende sauna’s. 

Steeds is het aangenaam om met Yves weg te gaan.  Yves heeft me terug op een respectvolle manier aandacht gegeven, geluisterd en raad gegeven.

Het voelde alsof we een koppel waren.

Ik was er gelukkig.

Dank je lieve man. Blij dat ik je ken.

 

Johan uit West Vlaanderen - Hotel Tantra Weekend Maastricht

Yves, dit was nu de derde keer dat ik met je op stap ging en steeds was het aangenaam bij jou.  Je bent een mensen mens, vol passie, je hebt een hart van goud.  Aangenaam was het toen we de stad verkenden.  Veel gelachen, lekker gegeten.  Jij luisterde naar mij, gaf me raad.

Onze kamer was mooi.  Leuk was het met je in het rond bad, nog leuker op het rond bed.  Fijn was het om me aan uw stevige en tegelijk gevoelige handen over te geven.  Elke aanraking, elke streling was puur genieten. Heerlijk was het hoe je mijn lichaam verwende, zo body to body, zo sensueel, zo intens. In de late namiddag reden we naar huis en ‘s avonds kreeg ik nog een naturistische massage en klonken we op die mooie tijd samen.

Dank je Yves

 

 

Nico  uit Vlaams Brabant - Holiday Companion Romantische reis  Frankrijk

 

Met veel plezier schrijf ik hier een review na mijn recente onvergetelijke vijf dagen vakantie met Yves als reispartner.

Yves is niet alleen een top masseur, die je werkelijk door zijn deugddoende massagetechnieken tot kalmte laat komen, hij is ook als reisgenoot de ideale partner om al dat te ontdekken en te beleven wat je van een sympathieke en charmante Holiday Companion mag verwachten: onvervalste aandacht, fijn gezelschap, ja een echte vriendschap. En al mijn verlangen naar sensualiteit, genegenheid, affectie en romantiek werd vervuld.

Naast hartverwarmende momenten leerde ik een zeer aangename en attente persoon kennen met heel wat levenservaring en levenswijsheid, wat wordt weerspiegeld in zeer aangename gesprekken en interessante discussies.

Met Yves op reis gaan is een uitstekende belevenis, alles heel correct.

 

Johan uit West Vlaanderen - Hotel Tantra Weekend

Om 14h00 stipt stond ik aan de poort bij Yves. Weken voordien heb ik naar dit moment uitgekeken.  Nu niet voor een deugddoende massage, maar wel om 2 dagen lang samen te zijn met Yves.

Eerst reden we naar Sluis en ik voelde dat het iets bijzonders zou zijn.  In De Haan hadden we de torenkamer gereserveerd. Wat was het een mooie, knusse kamer.  Daar heeft Yves mij echt verwend.  Samen in bad, samen in bed, samen slapen. Wat Yves mij gaf was onbeschrijfelijk en zeer sensueel.  De knuffels, de strelingen, de omhelzingen en de aandacht voor mij. Mooi en lief was dit.  Lang zal ik dit nog koesteren.  Yves is een aangename kerel. Tijdens de dag of ‘s avonds op restaurant, alles verloopt relax en spontaan.  Met Yves kan je een boeiend gesprek voeren en wat later echt zot doen.  Wat hebben we toch veel gelachen in De Haan.  Ik heb er echt van genoten. De tijd met Yves was buitengewoon. Dank.

 

Beertje uit Oost Vlaanderen - Hotel Tantra Weekend

 

Als homo al een tijdje op zoek naar een vaste relatie via datingsite, maar mijn geduld was op en ik dacht, ik boek maar eens een Tantra Weekend bij Yves. Rustig beginnen aan de tweedaagse is volgens mij de kunst en dat is mij dan ook gelukt. Het begon allemaal met een vlotte omhelsing en een flesje Cava. Daarop volgden de lang verwachte Tantraknuffels allerhande onder een sterrenhemel (verrassing !) met een pauze tussendoor en dan opnieuw tot je ervan in slaap valt. Het ontbijt was er ééntje zonder uurwerk waardoor wij een beetje laat begonnen aan een knusse wandeling op de vestigingsmuren van Bergues. Na een lunch en een korte siesta zijn we dan richting zee gegaan waar de hemel plots opentrok en de zon ons in die mate verwende dat we het niet konden laten tussen de zeegrashalmen aan een stevige Tantraknuffel te beginnen. Gewoon zalig, voor we het wisten was het 18 uur. Terug naar Bergues om te genieten van een sfeervol restaurantje. Daarna opnieuw Tantraknuffels met tussendoor het streamen van emotionele liedjes maar ook liedjes waarbij we de slappe lach kregen. En dan het tweede heerlijke ontbijt gevolgd door het afscheid nemen van elkaar en daar moet je wel een beetje op voorbereid zijn, want voor je het weet volgen er traantjes... Zeker een aanrader als pauze in uw leven, je kan het een beetje als een meditatie bekijken. Yves is daarbij een optimist en een goeie raadgever !!! Namaste van Beertje.

 

Pascal uit Oost Vlaanderen - Hotel Tantra Night

A dream came true ! Ik ben bi, gelukkig getrouwd met mijn vrouwtje, maar toch ook een tekort. Een jarenlang geheim verlangen werd ingevuld. Slapen in de armen van een man, nieuw en zalig.  Yves is super spontaan en open. Bijzonder professioneel, toch ook een zeer persoonlijke aanpak ! Op een aangename manier, geen gêne. De sensualiteit en erotiek die ik mocht ervaren heeft mij diep beroerd.  Mega tevreden !

 

Mario  uit  West Vlaanderen - Hotel Tantra Weekend

Fijne momenten met deze "loverboy"!

Relax en naturel!

Correct over de hele lijn.

Talent om dit te doen!

Een kunst.

Eerste keer, niet de laatste keer ...

BEDANKT

Nicolas  uit  de Provincie Luik - Romantische Hotel Tantra Night

Al geruime tijd laat ik mij verwennen bij Yves met zijn uitstekende Tantra massages. Toen ik onlangs de mogelijkheid voor 'Hotel Tantra Night' op zijn website ontdekte, was het voor mij snel duidelijk van de aanbieding te willen profiteren en ik besloot onmiddellijk om dit te doen. Een manier om van de prachtige momenten samen met Yves veel langer te kunnen genieten dan gedurende een normale massage sessie.

Uit de van Yves voorgestelde selecte hotels hebben wij een kamer geboekt in een heel comfortabel landelijk rustig gelegen accomodatie met binnenzwembad.  Alles was hier perfect voor een ontspannend en rustgevend verblijf. Ook het gemeenschappelijk restaurantbezoek en de interessante gesprekken waren zeer gezellig.

Ik vond het fijn om alles te delen met Yves. Het was voor mij een verdere diepgaande ervaring. Samen met hem in de kamer, knuffels, strelingen, innige omhelzingen in gemeende tederheid en liefde, alles met wederzijds respect. Ik heb van deze mooie nieuwe ervaring bijzonder genoten. Yves is een lieve en eerlijke man. Ik ben echt blij dat ik zo een empatische persoon heb leren kennen. Voor diegene die openstaan voor intimiteit, sensualiteit en tantra erotiek samen met een man, kan ik de Hotel Tantra Night met Yves absoluut aanraden.

Guido uit West-Vlaanderen - Cultuurreis Frankrijk

Mijn oprechte dank voor deze super ervaring !

Alhoewel ik enorm uitkeek om met Yves op reis te gaan, was ik toch wat onzeker bij ons vertrek. Ik had wel wat stress.  Ik hoopte dat alles goed zou verlopen.  Heel snel was de onzekerheid weg toen Yves mij op een zeer losse en vriendschappelijke manier charmeerde. Onze eerste bestemming was Parijs. Helaas was het weer bijzonder koud voor deze tijd van het jaar. De warme en oprechte aandacht die ik van hem kreeg maakte alles goed. Onze eerste avond in het hotel was voor mij wat onwennig. Toch moet ik eerlijk toegeven dat ik het ook zeer spannend vond. Avond na avond voelde het beter aan. Yves is een zeer verzorgde man en samen met hem in bed was bijzonder leuk !  Zijn lieve en sensuele aandacht voelt zeer echt en oprecht aan. Na Parijs bezochten we enkele kastelen aan de Loire en deden we mooie rondritten met de auto. Onze uitstappen verliepen zeer relax en leuk. Als verassing had ik een kasteelkamer geboekt. Romantisch, geslaagd !  Yves is super aangenaam in de omgang en  hij heeft een opvallend grote algemene kennis. Een boeiende man !  De aangename aandacht en genegenheid die Yves voor mij had deed mij super deugd. Deze vakantie heeft mij echt deugd gedaan. Ik beleefde echt de tijd van mijn leven !

 

Paul uit West-Vlaanderen - Relax vakantie Gran Canaria

Met veel enthousiasme wil ik hier mijn vakantie ervaring samen met Yves neerpennen.

Reeds van de eerste moment toen we samen de auto instapten richting Charleroi Airport had ik een speciaal gevoel. Deze vakantie zou leuk worden. Twee jaar was het geleden dat ik nog op reis was geweest. Met Yves als gezelschap leek mij super tof. Tijdens de trip en de vlucht waren we al uitgebreid plannen aan het maken wat we zouden gaan doen bij aankomst. De weersvoorspelling voor Maspalomas zag er optimaal goed uit, zonnig en ca 24 graden. Bij het landen zagen we de bijna vlekkeloze blauwe hemel. De aangename temperatuur kwam ons te gemoed. Heel vlot raakten we met een taxi in ons hotel. (SEVEN HOTEL**** 'Men-only', Maspalomas)  Bij aankomst waren we direct overtuigd over de juiste keuze. Daar dit hotel pas 2 jaar open is, was alles super netjes en nog zo goed als nieuw. Een mooie frisse tuin, een prachtig zwembad, en enkele wuivende palmbomen. Blij was ik op te merken dat een deel van de mannen naakt aan het zonnen waren. Naakt zonnen vind ik de max, en Yves had mij ook al aangegeven dat hij een echte naturist is. Het eerste moment samen in onze kamer was super. Yves verraste mij spontaan met een stevige lange knuffel.  Deze vakantie kon niet meer stuk. Tien heerlijke dagen en nachten heeft Yves mij verwend. Zijn steeds aanwezige positieve energie heeft bij mij indruk gemaakt.  'S morgens reeds bij het ontwaken werd ik verwend. Een sensualiteit zoals ik het nog nooit in mijn leven had  gekend. Fijn was het met hem te ontbijten, leuk was het om samen naakt te zonnen (ik werd ingesmeerd door yves, zalig lang, als een massage) , innig was het om in zijn armen in het zwembad te kuieren, zalig waren de lange strandwandelingen, gezellig waren onze avond dineetjes, verrassend waren onze open gesprekken, spannend was het met hem het bed te delen, intiem was het in zijn armen te kunnen inslapen. Tot de laatste minuut heb ik genoten van zijn aanwezigheid.

Vol waardering en lof ben ik. Deze vakantie samen met Yves was formidabel !!!

Paul

 

Luc uit Oost-vlaanderen  -  Zakenreis Barcelona

Vanuit mijn beroep reis ik heel vaak als single. Alleen is maar alleen, avonden zijn vaak saai en nachten zijn eenzaam. Ik vond het een perfect idee om Yves mee te nemen om mij gezelschap te houden. Yves kende ik al sedert enkele maanden van zijn Tantra massages. Spannend was het om met hem de kamer te delen en samen te slapen. Heerlijk was de overvloedige gemeende aandacht en sensualiteit die ik van hem kreeg ! Ook samen tafelen was een plezier. Yves bezit een zeldzaam talent om mij echt goed te doen voelen. Bij hem kan ik en durf ik mezelf zijn. Na een zware vermoeiende werkdag (ik was op zakenreis), kon ik bij hem mijn batterijen terug opladen. Ik ben uiterst tevreden en deze reiservaring met hem is zonder twijfel voor herhaling vatbaar !

Yves, ik vergeet nooit meer die laatste avond, wat hebben wij toen veel gelachen en plezier gemaakt ! Memorabel !

bottom of page